avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită o executare silita veche
Discuție deschisă în Executare silită

o executare silita veche

Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc 390 lei , neavand nici un cont bancar si nici un venit nu au avut pe ce sa imi puna sechestru , De atunci nu mai mi a venit nici o hartie cu executarea silita , Acum as dori sa ma duc la banca sa imi deschid un cont bancar sa pun niste banii pe depozit , Cand imi deschid contu se activeaza automat executarea silita si imi retrag banii din cont sau daca nu a mai venit nimic de atatia anii s a prescris si numai trebuie sa platesc nimic ?

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o amenda remuss25 remuss25 Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe o amenda remuss25 remuss25 buna am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito acum 2 luni mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirceas1955 mirceas1955 in 2011 am platit amenda pt rovinieta. Nu am platit si cei 28 euro pt folosirea drumurilor. in noiembrie 2014 un executoriu judecatoresc a cerut aprobarea pt ... (vezi toată discuția)