avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită o executare silita veche
Discuție deschisă în Executare silită

o executare silita veche

Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc 390 lei , neavand nici un cont bancar si nici un venit nu au avut pe ce sa imi puna sechestru , De atunci nu mai mi a venit nici o hartie cu executarea silita , Acum as dori sa ma duc la banca sa imi deschid un cont bancar sa pun niste banii pe depozit , Cand imi deschid contu se activeaza automat executarea silita si imi retrag banii din cont sau daca nu a mai venit nimic de atatia anii s a prescris si numai trebuie sa platesc nimic ?

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o amenda remuss25 remuss25 Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe o amenda remuss25 remuss25 buna am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito acum 2 luni mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Poprire cont gol alivis789 alivis789 Buna ziua, Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul ... (vezi toată discuția)