avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pe o amenda
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pe o amenda

buna am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito acum 2 luni mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc 360 lei dupa accea mi a venit ca trebuie sa platesc 390 lei in 5 zile ca daca nu imi blocheaza contu si eu am un cont la ing in care nu am nici un leu si am obs ca e blocat contu cu suna de - 523 lei . Ei pun majorari asa de capu lor si poate sa creasca sa iti ia si casa ? Cat o sa mai mojoreze amenda ?
daca pun in contu bancar care mi il da ei pe executarea silita suma de 28 de euro cat era taxa de despagubire opresc majorarile ? Amenda se poate sterge vreodata ? Daca doresc sa cumpar ceva o masina de ex sau sa o vand ma obliga sa platesc amenda ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:46, 19 Iulie 2014
In conditiile in care ati ajuns in etapa de eecutare silita,nu mai aveti posibilitatea sa achitati numai sanctiunea complementara de 28 euro,fiind obligat sa achitati integral suma precizata in titlul executoriu
Fiind in procedura de executare,la cererea creditorului,aceasta se poate intinde pe mai multi ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O executare silita veche remuss25 remuss25 Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o amenda remuss25 remuss25 Buna ziua , am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito , in aprilie 2014 mi a venit executarea silita si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt taxa de despagubire neplatita remuss25 remuss25 In anul 2011 am primit o amenda pt rovinieta pe care am platit doar amenda fara a mai plati taxa de despagubire de 28 de euro , azi mi a venit acasa o hartie ... (vezi toată discuția)