avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pt taxa de despagubire neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pt taxa de despagubire neplatita

In anul 2011 am primit o amenda pt rovinieta pe care am platit doar amenda fara a mai plati taxa de despagubire de 28 de euro , azi mi a venit acasa o hartie in care sunt executat silit si trebuie sa platesc suma de 360 lei adica taxa de despagubire + taxele de judecata .
Ce se poate inamplata daca nu platesc nimic ?
Cel mai recent răspuns: remuss25 , utilizator 19:47, 24 Aprilie 2014
Se aduna majorari.
Nu cred ca se aduna majorari.
Puteti sa fiti executat silit, daca aveti salariu vi se infiinteaza poprire pe el sau vi se vand bunuri daca vi se ia tot ce datorati.
salariu nu am , bani in banca pe numele meu nu am , am decat o garsoniera si o masina pe numele meu , nu or veni sa imi ea gars sau masina pt 360 lei :))
Din ceva, de bunavoie sau silit, mai devreme sau mai tarziu, o veti plati.
"Este aproape imposibil să nu găsim un datornic şi să nu recuperăm datoriile de la el. Scapă doar cei care lucrează fără carte de muncă, n-au conturi bancare şi nici proprietăţi. După cinci ani debitul se prescrie", ne-au declarat angajatele de la DITL sector 5. "
asta scrie pe situ lor deci in 5 ani se sterge amenda sa fie sanatosi ca eu nu platesc o asemenea porcarie taxa de despagubire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe o amenda remuss25 remuss25 buna am luat o amenda de rovinieta in 2011 am platit amenda dar taxa de 28 de euro nu am platito acum 2 luni mi a venit executarea silita si trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Ionutz_boy Ionutz_boy Buna ziua,am pimit pv cu amenda de rovinieta,au expirat cele 15 zile calendaristice pentru plata ei pe jumatate, problema cea mai mare este ca am pierdut ... (vezi toată discuția)