avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îndatoriri chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îndatoriri chirias

Buna ziua
Cum se procedează cu chiria si întreținere in cazul când chiriașul, student fiind nu mai sta in apartament din martie 2020,dar contractul de închiriere este încă valabil.si revine abia din septembrie ,odată cu începerea anului școlar.
Cine si cum se achită?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:45, 28 Aprilie 2020
Le achită chiriașul, dacă părțile nu au convenit suspendarea contractului de închiriere ori rezilierea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unui chirias cu probleme monica g.f. monica g.f. Buna ziua , ma numesc Monica Gherghel , sunt din Fagaras , si as dori daca , sa ma sfatuiti in ceea ce se poate face in urmatoarea problema. Eu am un ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii Tudoritaanghel Tudoritaanghel Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Daca un apartament este inchiriat,cui ii revine sarcina de a achita fondul de reparatii, remuneratie ... (vezi toată discuția)