avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registrul jurnal de incasari si plati pentru PFA cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registrul jurnal de incasari si plati pentru PFA cu incasari in valuta

Buna ziua,

Din ce am citit in RJIP se trec doar valori in LEI si se specifica in coloana unde se mentioneaza felul operatiunii valoarea in valuta.
Insa la ce curs ar trebui sa fac schimbul in acest caz? La cursul BNR din ziua incasarii?

Aceeasi intreabre is pentru Registru evidenta fiscala, mai ales ca acolo inteleg ca ar trebui sa trec incasarile cumulate in timpul anului fiscal (deci o singura linie pentru toate incasarile, facute in zile diferite/cursuri diferite)
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
gabbello, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:50, 28 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se trece cursul BNR din ziua lucratoare precedenta incasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este data corecta a efectuarii operatiunilor? alina240 alina240 Buna ziua, Am din nou o intrebare. Ex: Firma presteaza servicii pentru o alta firma din UE. In data de 15.02. emite o factura in euro la cursul BNR. ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Incasari in valuta barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Sunt un srl cu obiect de activitate organizari evenimente business in strainatate pentru clienti din Romania. As dori sa stiu daca facturile emise catre acesti ... (vezi toată discuția)