avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sistem plata cu card de bonuri de masa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sistem plata cu card de bonuri de masa

Buna ziua. As dori sa introduc la magazin plata cu cardul de bonuri de masa, insa nu stiu care este procedura si nici contabilitatea lor. Ce se intampla cu banii retrasi de la client, ii primesc si pot achita cu ei.....
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:12, 29 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cardul de bonuri de masa are regimul oricarui card din punct de vedere monetar: banii intra in cont si ii puteti folosi cum va este necesar.

Atentie! Bunurile cumparate trebuie sa fie conform legii referitoare la bonurile de masa.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Debitare card sodexo fara acordul meu Luca0610 Luca0610 Buna ziua, Pe data de 26.10.2017 am facut cumparaturi care au fost achitate cu card sodexoin valoare de 57ron. Pe data de 11.01.2018 banca de care apartinea ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)