avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Recuperare bani

Am cumparat o casa neracordata la energie electrica.in contract vanzatorul are clauza de plata in vederea noului bransament ,pe care nu la respectat.cum recuperez suma pe care am platito ?am chitantele
Cel mai recent răspuns: Avocat Popescu Radu Cătălin , Avocat 11:08, 29 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Primul lucru pe care trebuie să-l faceti este de a-l notifica printr-un executor judecătoresc, să isi indeplinească obligațiile de plată, iar în cazul în care nu o face , va puteti adresa instantei pentru a incepe procedura executării silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a bunurilor neachitate Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Daca in urma incheierii unui contract de vanzare intre doua societati comerciale, debitorul nu achita contravaloarea bunurilor, creditorul are ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare in care vanzatorul s-a razgandit MuMuRo MuMuRo Buna ziua, Poveste mea incepe in felul urmator; am achizitionat o casa cu programul prima casa. Odata cu semnare antecontratului de vanzare-cumparare (pt ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie paul_anita paul_anita Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta. Unde introduc cererea de investire cu ... (vezi toată discuția)