avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plată serviciu canalizare și apă pluvială cănd ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plată serviciu canalizare și apă pluvială cănd instalația de canalizare este defectă și deversează în subsol

Bună ziua!
Avem probleme cu canalizarea blocului, de fapt ea este inexistentă, toate țevile sunt pe jos, dejecțiile sunt în subsol. Am făcut cereri și reclamații de 1 an și am ajuns până la corpul de control al primului ministru. În urma acestei acțiuni am avut o avalanșă de controale și ședințe și adrese de amenințare cu termene ș. a., am plătit o vidanjare...dar nu s-a rezolvat nimic. Deși firma care ne facturează canalizarea cunoaște situația, ne facturează în continuare ca și când aceasta ar funcționa normal. Am dreptul să cer suspendarea plăților la canalizare, eu și vecinii mei, până la remedierea problemei? Am șanse să cer restituirea sumelor facturate pentru canalizare, deși ei au fost informați în scris despre situație și li s-a solicitat ajutorul?
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
Beita Anisoara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Beita Anisoara , utilizator 10:30, 2 Iunie 2020
Eu încerc să găsesc o cale de rezolvare. Reparația din 2012, pentru care am plătit, nu a reușit să rezolve problema și datorită neîntreținerii canalizării exterioare, care este înfundată( după cum spune administratorul asociației).
Uimitor cum scapă toți fără să răspundă de ce fac...și LEGAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vidanjare versus canalizare Fulg Fulg Buna ziua, am o intrebare. In H.G 1855/2007, norme de aplicare a Legii Asociatiilor de proprietari, scrie ca vidanjarea se plateste la nr. de persoane, iar ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinul iulianadonose iulianadonose Locuiesc intr-un bloc format din 4 apartamente in mediul rural prevazut cu fosa septica vidanjabila, doar 2 din ac. apartamente sunt locuite , eu la parter si ... (vezi toată discuția)
Bloc fara asociatie de locatari, marul discordiei plata reparatiilor pentru fosa septica acremene acremene Prima problema la care am nevoie de raspuns este daca in cazul nostru se poate infiinta o asociatie de locatari, in urmatoarele conditii: - bloc de 20 de ap, ... (vezi toată discuția)