avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... declaratia 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

declaratia 100

Buna ziua,
Sunt corecte declaratiile 100, depuse pana la publicarea ordinulul 935/21.04.2020, in care am completat direct suma rezultata dupa aplicarea bonificatiei pentru impozitul pe microintreprinderi?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 10:28, 30 Aprilie 2020
Nu, va trebui sa depuneti rectificativa. Va rog sa aveti in vedere ca regimul acestei bonificatii este unul provizoriu, asa cum este si cel al bonificatiilor aferente Declaratiei unice 212. Aceste bonificatii merg distinct in clasificatia bugetara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate depune declaratie rectificativa pentru anul 2019 costica_zanc@yahoo.com costica_zanc@yahoo.com Buna ziua, Se mai poate depune declaratie rectificativa in cazul unui PFA, pentru anul 2019, in luna noiembrie 2020, pentru ca s-a gresit punctul I.4: ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit după transmiterea declarației rectificative pentru aplicarea bonificatiei Marian Hainagiu Marian Hainagiu Buna ziua, In privinta plății impozitului pe venit pe 2019, cu deducerea bonificatiei totale de 10%, va rog ajutati-ma sa inteleg: - am transmis electronic ... (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)