avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizite minor 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizite minor 3 ani

Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect
In urma divortului , a ramas programul de vizite ptr minor, fetita 3 ani.
Sotul, a solicitat urm.prog.
De luni pana joi de la 17-19 vizite la domiciloul minorei sau oriunde doreste el
Iar doua weekend-uri pe luna de vineri de la 19 pana duminica la 17 unde doreste el.
Suplimentar, ma obliga sa ii dau si la tel minora de 3 ani ,zilnic oricand doreste el, indiferent de disponibilitatea mea, inclusiv apel video.
Ba mai mult, ma obliga ,sa ii accept un tel mobil achizitionat special ptr ea ,astfel incat sa vb cu ea oricand doreste el si sa se vada
Domiciliul s-a stabilit la mine, voi face recurs la programul lui ,ptr ca , pe tot parcursul procesului de divort (1 an), atat eu cat si fata ,am fost urmarite de detectivi pusi de el, am fost inregistrate , mi s-a furat corespondenta de la tribunal, am fost sunata personal de av. Lui sa ma ameninte ca daca nu voi primii tel mob. Trimis de tata vor venii cu executor judecatoresc, am primit inscrisuri false cu semnatura av sau si a lui in care se presupune ca domiciliul fetitei a fost stabilit prov la el
Eu doresc sa ii limitez programul de vizite, in special , sa ii acord cele 2 weekend-uri pe luna, insa nu doresc program de noapte , si in saptamana in care nu o are la el, doar sa o vada in intervalul solicitat 17-19.
Mentionez si faptul ca , fetita , a fost luata sub pretextul ca o duce la zoo ,insa defapt ,a fost dusa la un cabinet psihologic, unde ,a fost intocmit un raport pe baza caruia ,se specifica faptul ca eu am abuzat de ea, ca nu i-am permis accesul la fata, si ca este copilul in soc emotional din cauza mea.
Spuneti-mi, va rog,daca am sanse ca programul de noapte sa fie scos, tinand cont de cele de mai sus.
Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Un program cât mai explicit e în beneficiul minorului. Nu vad de ce ar deranja pe cineva. Sunt atâția rezidenți care sunt blocati alături de copil în casa cu zilele precum și atâția nerezidenți care când ajung sa își ia copilul le spune rezidentul ca de fapt ala e al treilea weekend nu al doilea și ca soarele bate perpendicular și ca nu se înțelege din sentința de fapt ce a vrut judecătorul deci copilul nu e pregătit și nu vine.
Sa nu mai vorbim de faptul ca un program bine stabilit oferă copilului predictibilitate.

Nu e niciun program de penitinciar. Asa se numeste: program de legaturi personale. Adica e vorba de zile si interval orar prestabilite.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La care conditii impuse tatalui va referiti?
Mi mi se pare inacceptabil programul impus mamei. Cum adica poti tintui pe cineva acasa, disponibil, in fiecare zi de luni pana joi intre 17 si 19? E o incalcare a dreptului la viata privata si viata de familie. Dar mama aia nu mai are niciun drept? Trebuie sa-si planifica dupa amiaza n functie de programul de vizitare? Poate nu locuieste intr-un castel, ci doar intr-o garsoniera sau un mic apartament. Ce face? numai merge la dus sau are grija sa iasa imbracata. Nu vorbeste la telefon, caci se aude. Nu poate primi o prietena, caci iarasi nu poate purta orice discutie. Nesimtirea instantelor a ajuns dincolo de orice limita. Oamenii au divortat nu ca sa se vada zi de zi, chiar daca sunt parinti.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat - minor traumatizat ContSters302913 ContSters302913 azi 21 09 2014 a venit fetita de 3 ani jumate de la domiciliul tatalui (fiind zi de vizita),foarte traumatizata daca pot spune sau nu stiu eu cuvintul potrivit ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta cristina_12345 cristina_12345 Buna ziua, sunt in proces de divort.Am intentat proces de ordonanta presedentiala pentru stabilire domiciliu copil la mine, pensie alimentara pentru tata si ... (vezi toată discuția)