Buna ziua,tin sa va multumesc tuturor ptr parerile oferite pe acest forum indiferent de natura lor
Dupa cum spuneam , astazi fost apelul si bineinteles dupa cum dealtfel ma asteptam,sotul a depus din nou la dosar ca si probe,exact aceleasi lucruri,pe toata perioada starii de urgenta, a avut dreptul de pastra legaturi cu fata, ba mai mult,am raspunz zilnic la telefon, in intervalul 17-19 , atata audio cat si video ,side asemenea deloc spre surprinderea mea, astazi a declararat contrariul,ca i-am limitata accesul la copil. Fapt combatut de faptul ca am toate apelurile inregistrate ,atat cu miile de mesaje primite dupa fiecare apel, in care imi tot spune ca nu ii dau fata la telefon. Dealtfel, tin sa mentionez si de faptul ca ,raportul facut de psiholog,este combatut de cei de la protectia copilului , intru-cat ,sunt inclusa in programul de consiliere parentatal, program la care el nu a dorit sa participe.
De alftfel, am sustinut si solicitat ideea ca acest om nu are nici un interes ptr copil,doar sicane si o atitudine marsava si parsiva , inclusiv cu propriul copil, manat de razbunare ptr ca l-am parasit, dovezi care se regasesc depuse de el personal si azi, cu zeci de pagini de inscrisuri la dosar cu acele mesaje false si mincinoase, si cu fiecare apel pe care el in efectua zilnic de la orele 10-19 doar sa poata avea ceva de adus, in plus , am solicitat instantei sa tina cont de faptul ca acest om ,din aprilie 2019 pana in prezent, nu acontribuit cu nimic financiar in cresterea copilului si de asemenea am adus la cunostinta instantei ca este urmarit penal ptr hartuire, urmat de solicitarea de a reduce programul propus de el la cel mult o data pe saptamana in prezenta mea , pana va primii ajutor de specialitate.
A ramas in pronuntare , urmanad sa primesc raspuns maine.
~ final discuție ~