avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizite minor 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizite minor 3 ani

Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect
In urma divortului , a ramas programul de vizite ptr minor, fetita 3 ani.
Sotul, a solicitat urm.prog.
De luni pana joi de la 17-19 vizite la domiciloul minorei sau oriunde doreste el
Iar doua weekend-uri pe luna de vineri de la 19 pana duminica la 17 unde doreste el.
Suplimentar, ma obliga sa ii dau si la tel minora de 3 ani ,zilnic oricand doreste el, indiferent de disponibilitatea mea, inclusiv apel video.
Ba mai mult, ma obliga ,sa ii accept un tel mobil achizitionat special ptr ea ,astfel incat sa vb cu ea oricand doreste el si sa se vada
Domiciliul s-a stabilit la mine, voi face recurs la programul lui ,ptr ca , pe tot parcursul procesului de divort (1 an), atat eu cat si fata ,am fost urmarite de detectivi pusi de el, am fost inregistrate , mi s-a furat corespondenta de la tribunal, am fost sunata personal de av. Lui sa ma ameninte ca daca nu voi primii tel mob. Trimis de tata vor venii cu executor judecatoresc, am primit inscrisuri false cu semnatura av sau si a lui in care se presupune ca domiciliul fetitei a fost stabilit prov la el
Eu doresc sa ii limitez programul de vizite, in special , sa ii acord cele 2 weekend-uri pe luna, insa nu doresc program de noapte , si in saptamana in care nu o are la el, doar sa o vada in intervalul solicitat 17-19.
Mentionez si faptul ca , fetita , a fost luata sub pretextul ca o duce la zoo ,insa defapt ,a fost dusa la un cabinet psihologic, unde ,a fost intocmit un raport pe baza caruia ,se specifica faptul ca eu am abuzat de ea, ca nu i-am permis accesul la fata, si ca este copilul in soc emotional din cauza mea.
Spuneti-mi, va rog,daca am sanse ca programul de noapte sa fie scos, tinand cont de cele de mai sus.
Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă s-a judecat în perioada stării de urgență, înseamnă că este vorba despre o ordonanță președințială, iar hotărârea luată este valabilă până la soluționarea cererii de fond.

Pituroi a scris:

Buna ziua,tin sa va multumesc tuturor ptr parerile oferite pe acest forum indiferent de natura lor
Dupa cum spuneam , astazi fost apelul si bineinteles dupa cum dealtfel ma asteptam,sotul a depus din nou la dosar ca si probe,exact aceleasi lucruri,pe toata perioada starii de urgenta, a avut dreptul de pastra legaturi cu fata, ba mai mult,am raspunz zilnic la telefon, in intervalul 17-19 , atata audio cat si video ,side asemenea deloc spre surprinderea mea, astazi a declararat contrariul,ca i-am limitata accesul la copil. Fapt combatut de faptul ca am toate apelurile inregistrate ,atat cu miile de mesaje primite dupa fiecare apel, in care imi tot spune ca nu ii dau fata la telefon. Dealtfel, tin sa mentionez si de faptul ca ,raportul facut de psiholog,este combatut de cei de la protectia copilului , intru-cat ,sunt inclusa in programul de consiliere parentatal, program la care el nu a dorit sa participe.
De alftfel, am sustinut si solicitat ideea ca acest om nu are nici un interes ptr copil,doar sicane si o atitudine marsava si parsiva , inclusiv cu propriul copil, manat de razbunare ptr ca l-am parasit, dovezi care se regasesc depuse de el personal si azi, cu zeci de pagini de inscrisuri la dosar cu acele mesaje false si mincinoase, si cu fiecare apel pe care el in efectua zilnic de la orele 10-19 doar sa poata avea ceva de adus, in plus , am solicitat instantei sa tina cont de faptul ca acest om ,din aprilie 2019 pana in prezent, nu acontribuit cu nimic financiar in cresterea copilului si de asemenea am adus la cunostinta instantei ca este urmarit penal ptr hartuire, urmat de solicitarea de a reduce programul propus de el la cel mult o data pe saptamana in prezenta mea , pana va primii ajutor de specialitate.
A ramas in pronuntare , urmanad sa primesc raspuns maine.

Buna ziua,
Am primit raspuns privind hotararea din 05.05.
A fost repus pe rol ,pana la 02.06, pentru ca partile sa depuna dovada cand au primit sentinta de fond.
Iar apelul meu la ordonanta a fost depus inainte de a primii sentinta.
Drept urmare,va rog sa ma lamuriti in privinta programului.
Sa inteleg ca va ramane cel propus de el pana la terminarea intregului proces de divort? Deoarece a fost anulat odata cu intrarea in starea de urgenta.
Si de asemenea ,va ramane definitiv programul propus de el?
Eu am propus in apel,reducerea programului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat - minor traumatizat ContSters302913 ContSters302913 azi 21 09 2014 a venit fetita de 3 ani jumate de la domiciliul tatalui (fiind zi de vizita),foarte traumatizata daca pot spune sau nu stiu eu cuvintul potrivit ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta cristina_12345 cristina_12345 Buna ziua, sunt in proces de divort.Am intentat proces de ordonanta presedentiala pentru stabilire domiciliu copil la mine, pensie alimentara pentru tata si ... (vezi toată discuția)