avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire acordare somaj

Buna ziua! Momentan locuiesc in Brasov, insa fara viza de flotant si adresa din buletin este din Ploiesti. Lucrez in Brasov si urmeaza sa intru in somaj. Intrebarea mea este: la ce agentie pentru ocuparea fortei de munca trebuie sa merg? Si de asemenea de unde imi pot lua adeverinta financiara? Din Brasov sau din Ploiesti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 29 Aprilie 2020
La AJOFM Prahova depuneti actele pentru somaj.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie functionar ajofm adina.m90 adina.m90 Buna ziua. In data de 2 Noiembrie mi s-a desfacut contractul de munca in baza articolului 65 cu 1. Domiciliul meu era in Rm Valcea dar pentru 4 ani m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Inscriere la somaj pt persoana cu domiciliu in bacau si fostul angajator in bucuresti dubluionela dubluionela Daca adresa din buletin este de Bacau dar eu am lucrat 6 ani la un angajator din Bucuresti ( locul meu de munca era intr-un birou din Bucuresti ) pot depune ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)