avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon infrumusetare

Pot sa constitui o intreprindete individuala cu activitate ‘salon de infrumusetare’? Voi cumpara aprox 4 solare si cam atat.
Adica incerc sa evit sa evit un srl.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:03, 30 Aprilie 2020
De ce încercați să evitați constituirea unui SRL ? În cazul unei II răspundeți inclusiv cu averea proprie, iar în cazul unui SRL răspundeți în limita capitalului social. Doar în cazuri strict reglementate de lege, un asociat al unui SRL răspunde și cu averea proprie.
Fiindca am deja ii ul constituit. M am gandit sa nu mi mai fac si srl
Deci, se poate?... ca nu mi ati raspuns
Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv srl cu doi asociati - prevederi speciale ELENA MARILENA DIANA ANDRONESCU ELENA MARILENA DIANA ANDRONESCU La constituirea unui SRL se asociaza doua persoane fizice in scopul finantarii investitiei conform obiectului de activitate. Intrucat asociatii nu se cunosc ... (vezi toată discuția)
Transformare ii(intrep>ind>) in srl? mitika255 mitika255 se poate asa ceva?daca nu care este procedura de infiintare srl?eu in prezent detin o ii am un magazin de piese auto dar din cauza ca nu sunt persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Sc sau ii haiducu haiducu buna seara .care sunt diferentele intre sc si ii ? ma refer la un credit (vezi toată discuția)