avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana vatamata in dosar de inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana vatamata in dosar de inselaciune

Am primit minuta...inculpatul a fost condamnat...eu(pers. vatam.) constituit parte civila cu suma de bani,dar nu am fost audiat niciodata de judecator, in fata instantei...se poate?!...ce urmeaza? Multumesc.
Vi s-a admis actiunea civila?
da,s-a admis...instanta obliga pe inculpat la plata unei sume de bani,reprezentând daune materiale...Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
Bake, utilizator
Daca sunteti multumit de solutie nu faceti nimic, asteptati sa vedeti daca declara apel inculpatul sau parchetul. Dupa ce ramane definitiva, il puteti executa silit.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Din informațiile mele,inculpatul nu are bunuri mobile ori imobile pe numele lui,cum îl pot executa silit?mai pot face ceva ptr recuperarea banilor?Mulțumesc.
Mergeti la executor cu hotararea definitiva, este singura solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale-caz penal inselaciune Marius4444 Marius4444 Buna ziua As avea o intrebare cu privire la un caz penal de inselaciune care obligă inculpatul la plata sumei x lei reprezentând daune materiale pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor, inselaciune prin metoda ''accidentul'' DinuX DinuX Buna ziua! In primavara mama a fost inselata prin metoda accidentul. Faptasii au fost prinsi si condamnati in prima instanta la pedepse de 7 ani cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - daca nu le platesc? bbyRo bbyRo Buna seara, Ce urmari are faptul ca in datat de 09.02.2011 Judecatoria ..... a hotarat urmatoarele: In baza art.14 si 346 c.p.p., art. 998-999 c.civ., ... (vezi toată discuția)