avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutare domiciliu minora in America
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutare domiciliu minora in America

Sunt cetatean American si doresc sa stiu daca minora mea de 13 ani ,actual in Romania poate sa vina sa locuiasca in America chiar daca fostul sot nu este de acord?Ce drepturi am ca mama?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 30 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti aceleasi drepturi ca si tatal. In cazul in care nu e de acord cu mutatul copilului, va trebui sa cereti schimbarea domiciliului in instanta si suplinirea acordului tatalui pt emiterea pasaportului siplecarea din tara. Va trebui sa dovediti ca interesul copilului e sa fie alaturi de dvs in Sua, sa aveti motive serioase sa aschimbati locuinta copilului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie si emigarare a mea si a copilului meu provenit din concubinaj 12345ff 12345ff Eu doresc sa ma casatoresc cu un cetatean american si sa ma stabilesc definitiv in SUA impreuna cu fiul meu. Eu traiesc deocamdata in Romania. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cetatenie americanã Kiada18 Kiada18 Buna ziua, Tatal copilului meu, cetățean american dorește ca fiul nostru sa aiba si cetatenie americană. In condițiile in care noi suntem ... (vezi toată discuția)
Buna!am si eu o intrebare:sunt nascuta in md.la moment cetatean ... Sofi11 Sofi11 Buna!Am si eu o intrebare:sunt nascuta in Md.la moment cetatean roman cu copil minor,divortata,am hotarirea de judecata unde e spus ca copilul locuieste cu ... (vezi toată discuția)