avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare sume vacanta - covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare sume vacanta - covid 19

Buna ziua!

Ma intereseaza sa recuperez in totalitate sumele acordate unei agentii de turism cu titlu de avans. Motivul - epidemia de covid 19. Prefer sa nu merg nicaieri anul acesta.
Agenatia ne-a propus alte variante in alte perioade. Eu nu vreau sa mai merg. Agentia a specificat ca daca nu mai mergem platim penalitati conform contract.
Am inteles ca este o lege care indreptateste clientii sa intre in posesia sumelor.
Imi puteti spune mai multe?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Anulare vacanta cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Am rezervat o vacanta pentru luna iulie 2020 in Romania prin agentie de turism, pentru care am achitat avansul. Avand in vedere epidemia cu Covid- ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am plătit un avans la o excursie în străinătate. ... croberta croberta Anul trecut am plătit un avans la o excursie în străinătate. Nu mai pot pleca din cauza condițiilor impuse de COVID (și nici vaccinata nu sunt). Cum pot ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism "pacalita" nclt_s nclt_s Buna ziua, va deranjez cu o intrebare, poate banala pentru Dvs., dar foarte importanta pentru mine. Reprezint o agentie de turism din Pitesti si am ... (vezi toată discuția)