avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anul trecut am plătit un avans la o excursie în ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anul trecut am plătit un avans la o excursie în străinătate. ...

Anul trecut am plătit un avans la o excursie în străinătate. Nu mai pot pleca din cauza condițiilor impuse de COVID (și nici vaccinata nu sunt). Cum pot recupera banii de la agenția de turism din străinătate (agenția e într.o tara UE) ?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 18:22, 6 August 2021
Consultati conditiile acordarii acestor servicii de la operatorul de turism si solicitati anularea rezervarii si rambursarea sumelor achitate in avans (cu siguranta nu vi se va restitui in totalitate suma)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sejur contractat inainte de situatja de criză florin.savin1 florin.savin1 Am contractat un sejur in altă țară din uE în luna februarie pentru care am plătit 20% din valoarea totală a sejurului care urma să fie în perioada ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli ion minca ion minca In cadrul unei excursii organizate de o agentie de turism am fost intors la granita deoarece aveam BI (buletin de identitate) si nu CI. Nu stiam ca BI nu este ... (vezi toată discuția)