avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere platite pt parinti
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere platite pt parinti

Daca sunt asociat unic la o firma, fara angajati, nefiind nici eu angajat, pot primi vreo suma de la stat pentru faptul ca stau acasa cu un copil sub 12 ani?
Am inteles ca este in dezbatere o lege prin care orice cetatean cu venit sub 1500 de lei pe luna poate primi bani de la stat pana in concurenta acestei sume. Asa este?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
Alvisco, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:02, 30 Aprilie 2020
Buna ziua,
In ceea ce priveste prima intrebare pot sa va spun ca nu aveti acest drept intrucat nu sunteti angajat, chiar daca legiuitorul a omis sa precizeze acest aspect in mod expres.
In ceea ce priveste proiectele de acte normative aflate in discutie pot spune ca ca acestea de regula sufera numeroase modificari pana la adoptarea lor, daca vor adoptate, deci este prematura orice discutie pe acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere salariu bugetari 25% Brokeru22 Brokeru22 In baza lg 118 s-a redus salariul brut cu 25%. In acest sens s-a emis o decizie(colectiva) pe unitate , care la art. 3 spune ca prezenta decizie se aplica pana ... (vezi toată discuția)
Ajutor - lege mama eroina Tatiana Deaconescu Tatiana Deaconescu Buna dimineata,legea pentru mame eroine a intrat in vigoare? Si daca da,ce acte sunt necesare si care sunt conditiile? (vezi toată discuția)
Despagubiri, in acest caz? miki3 miki3 Am fost inundati si pe langa multe stricaciuni(parchet, pereti, mobila, covoare) a luat apa si laptopul prietenului care era la mine in vizita. Ma ... (vezi toată discuția)