avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de prenatal ca elevă?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de prenatal ca elevă?

Bună ziua! Sunt elevă în clasa a 12a, cursuri la zi. Aș putea să beneficiez de prenatal după absolvire? Intru in 7 luni de sarcina in momentul absolvirii, nu pot sa imi caut de munca sau sa beneficiez de șomaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 1 Mai 2020
De concediu prenatal/postnatal nu puteti beneficia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - prenatal eleva enemirela enemirela mar interesa ce acte imi trebuie pentru prenatal in timpul liceului,....,si daca primesc 2 ani prenatal trecand in clasa a 12a (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea liceului mariamadalina123 mariamadalina123 pot beneficia de somaj din scoala daca iau si prenatal tot din scoala? (vezi toată discuția)