avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea liceului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea liceului

pot beneficia de somaj din scoala daca iau si prenatal tot din scoala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 17 Aprilie 2014
1. Cat sunteti eleva nu puteti benficia de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = prenatal si postnatal).

2. Cred ca va referiti la concediul crestere copil (CCC) de care puteti beneficia daca in cele 12 luni premergatoare nasterii (inclusiv luna nasterii) ati frecventat, fara intrerupere, cursurile de zi ale liceului.

3. De indemnizatie de somaj veti beneficia numai in calitate de absolvent daca va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile calendaristice de la data absolvirii.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - prenatal eleva enemirela enemirela mar interesa ce acte imi trebuie pentru prenatal in timpul liceului,....,si daca primesc 2 ani prenatal trecand in clasa a 12a (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil oana8989 oana8989 buna ziua.am nascut pe 12 iulie.in cat timp trebuie sa depun actele pentru CCC si de la ce data intru in concediu dupa depunerea actelor?multumesc (vezi toată discuția)