avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , ce as putea face pentru a obține mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , ce as putea face pentru a obține mai multe puncte

Buna seara , as avea o intrebare, suntem într-o situație mai delicată,zic ca suntem ca suntem patru frați. Tatăl nostru a trecut in nefiintă acum doi ani , el avea un proces cu statul pentru retrocedare de două terenuri cu imobil in orasul din care fac parte. Unul dintre ele pe legea 10/2001 este finalizat cu un total de puncte de 229.271. Iar celălalt dosar pe legea fondului funciar este in lucru. Acum , noi ce putem face din poziția de fata?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Retrocedare padure fara a fi declarat toti mostenitorii CRISTIANBOBO CRISTIANBOBO buna ziua, ma intereseaza calea de urmat pentru a recopera o parte din padurea care a fost retrocedata unchilor mei, acestia nedecalarand faptul ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Calitatea de moştenitor al unui teren retrocedat prin legile funciare elenagabi elenagabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lămurire asupra următoarei probleme. Părinţii tatălui meu au deţinut, în trecut, un teren confiscat abuziv în ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)