avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ordine publica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ordine publica

Vin cu urmatoarea întrebare :Am niște vecini care au un copil ce de dimineața pana seara se izbește in ușă zboară in casa de nu poți sta.Am făcut o sesizare la politie pt ca părinții ei nu am reușit sa ajung la un acord pe motiv ca e apartamentul lor si pot face ce vrea țin sa spun ca mi a adresat cuvinte jignitoare .Poliția in loc sa ia masuri le a dat dreptate tot lor zicând desi am martori ca eu mint .Ce pot sa fac mai departe întrucât mi se pare nedrept sa dai dreptate tot celor vinovați care au amenințat jignit etc
Sa stiti ca nimeni nu a rezolvat astfel.de cazuri.
Cam asa procedează politia în caz de zgomot.
Cu jignirea nu aveti probe.
Ba da am martori doar ca singura problema este ca politia a audiat doar martorii din partea lui din a mea nu
Plus de astea ne au si amenințat si am martori in situația asta ce pot face
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin zgomotos Bianca Vlasin Bianca Vlasin Buna ziua, locuim la et 3 al unui bloc si avem 2 copii mici, sub 3 ani. Azi noapte la ora 1, vecinul de la et 4, chiar deasupra noastră a început să dea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii talciuloredana talciuloredana Am probleme cu vecina de jos.Cred ca are probleme mentale.Intr0o sambata a ramas blocata in bucatarie de la 9 pana la 17 .S-a sunat la pompieri si au zis ca ... (vezi toată discuția)
Incercare usa gizmmo gizmmo Buna ziua Stau la bloc. Vecinii de deasupra in mod regulat imi incearca usa cand urca la etaj. Ba isi pun copiii sa incerce, pe motiv ca sunt mici si nu ... (vezi toată discuția)