avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu 2 copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu 2 copii minori

Bună ziua! Sunt căsătorită de 11 ani,din care au rezultat 2 copii;O fetita de 2 ani jumate si un baietel de 1 luna!De cand s-a nascut fata,sunt numai in certuri cu sotul,nu ne mai întelegem deloc,el fiind o persoana care nu stie de cat sa jigneasca,sa zica intr-una cat de proasta sunt,ca sunt cea mai proasta femeie din lume,ca nu stiu sa ma descurc in viata,ca fara el nu as avea nimic...iar eu nu mai suport sa stau in casa cu acest individ.Ma ameninta ca daca divortam imi i-a fata.Eu vreau sa divortez de el dar nu vreau sa raman fara fata,nu vreau sa-i separ.Este adevarat ca daca parintii cu doi copii divorteaza,al mare(2 ani jumate) ramane la tata si al mic la mama?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:53, 3 Mai 2020
Nu-i adevărat, de obicei copiilor li se stabilește domiciliul la mamă, însă tatăl va avea program de vizită!
Dvs trebuie să dovediți că le puteți asigura copiilor condiții decente de trai și de îngrijire, iar instanța o să stabilească locuința acestora la mamă. Copiii au o vârstă fragedă și trebuie îngrijiți de mamă. Nu există vreo regulă din cele menționate de dvs, deoarece doar în cazuri excepționale copiii sunt despărțiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori: este posibil frații să fie despărțiți? tatăl vrea ca domiciliul băiețelului (2 ani și 3 luni) să fie stabilit la el cristinaenache cristinaenache Buna ziua. Sunt in proces de divort si am impreuna cu sotul un baietel de 2 ani si 3 luni si o fetita de 2 luni. Eu am cerut instantei exercitarea ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii mici kalinda kalinda As dori un raspuns la o problema. In cazul divortului, in conditiile in care sunt doi copii (3 ani si 1 an si o luna), apartamentul este luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori doinatruica doinatruica Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: fratele meu este casatorit si are 2 fetite, 6 ani, respectiv 2 ani. In telefonul sotiei a gasit ... (vezi toată discuția)