avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PLANGERE CEDO - proces civil inechitabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PLANGERE CEDO - proces civil inechitabil

Este admisibil o plangere la CEDO impotriva unei decizii civile care a respins contestatia in anulare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:15, 3 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Expuneti motivele si vedeti ce iese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in ... Rraa Rraa Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un proces pe litigii de munca cu un fost angajator, pentru contestatie decizie ... (vezi toată discuția)