avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restaurant in Mall
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restaurant in Mall

Este normal sa ni se factureze utilitățile, serviciile , contribuție marketing? Facturile pentru lunile in care nu functionam vin normal ca atunci cand aveam deschis. Nici un leu mai puțin.
Cel mai recent răspuns: alinaemi , utilizator 21:43, 1 Mai 2020
Citiți clauzele contractului de închiriere,discutați cu ceilalți comercianți,formulati o notificare către reprezentanții centrului comercial etc.
Multumesc frumos
Daca nu se face o actiune comuna , nu se va ajunge la niciun rezultat. Contactati ceilalti chiriasi, sunt sigura ca se vor strange mai multi intr-un demers comun. Adresele de email cred ca se gasesc in prezentarile firmelor de pe site-ul mallul-lui. Din cate am inteles este posibil sa factureze chiar si chiria pe aceasta perioada dar nu acum ci la data inceperii activitatii, ceea ce este chiar tragic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractele de inchiriere nane406 nane406 Buna ziua, Am inchiriat acum 5 ani un spatiu intr-un mall. Peste 80% din chiriasi au plecat, altii au venit dar spatiile nu s-au reumplut si mall-ul a cazut ... (vezi toată discuția)
Garantie pierduta AnaMaria209 AnaMaria209 Buna ziua am o mare problema si nu stiu ce este de facut Am inchiriat in urma cu 5 luni un apartament contractul a fost incheiat pe loc cu pixul de mana in ... (vezi toată discuția)
Chirie variabila WEO WEO Este ok din punct de vdere legal daca pretul unui contract de inchiriere este variabil in functie de vanzarile pe care le realizeaza chiriasul (care este ... (vezi toată discuția)