avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Bună ziua! Am o nelamurire: poate beneficia de somaj tehnic o persoană care obține venituri și din străinătate pe lângă cele din România, în situația în care activitatea din România s-a oprit în urma instalării stării de urgență ? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic pentru angajati part time care au pensie de boala Helgafr Helgafr Buna ziua. Luand in consuderare starea de urgenta din Romania, am si eu o nelamurire. Angajatii part time care primesc si pensie, pot beneficia de somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de 85% ContSters103566 ContSters103566 BUNA AM SI EU O INTREBARE DACA CINEVA A LUCRAT IN AFARA ADICA IN GERMANIA CELE 12 LUNI INAINTE DE NASTERE SI DUPA ACEEA A VENIT IN ROMANIA PRIMESTE ... (vezi toată discuția)
Contributii obligatorii alexa_bobi alexa_bobi buna ziua. v-as ruga sa ma lamuriti in privinta catorva aspecte : obtin un venit,in baza unei conventii civile ,incepand cu anul 2009- septembrie. M-am ... (vezi toată discuția)