avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare proprietate privata folosita abuziv de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare proprietate privata folosita abuziv de clientii unei gradinite

Detin un loc de parcare proprietate privata intr-un cartier rezidential. Aceasta parcare este folosita abuziv de clientii unei gradinite aflate in acelasi imobil. Terenul parcarii este intabulat pe numele meu si pentru el platesc impozit la primaria locala. Intrebarea mea este: La ce autoritate pot apela pentru incalcarea proprietatii private sau cum pot face clientii acestei gradinite sa-mi respecte proprietatea?

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu din partea presedintelui de asociatie? Maia7 Maia7 Locuiesc intr-un cartier rezidential (10 asoc de propr in curtea complexului) unde s-a decis sa se achizitioneze bariere la intrarea in complex. Presedintii au ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)