avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza vicii ascunse imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza vicii ascunse imobil

Buna ziua! Daca am cumparat un apartament si dupa am descoperit ca sunt probleme cu gandacii in el si pe palier, pot invoca clauza de viciu ascuns? Vecinii galagiosi sunt un viciu ascuns? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darius_78 , utilizator 10:28, 2 Mai 2020
Nu puteți.
Viciile ascunse sunt niste deficiențe calitative ale bunului, care la o verificare normală și atentă nu ar fi putut fi descoperite și care determină ca bunul să nu poată fi întrebuințat potrivit destinatiei sale.
Problema gandacilor se rezolva cu dezinsectie, iar a vecinilor cu o discuție sau o reclamație la poliție.
Va mulțumesc!

raluk0207 a scris:

Nu puteți.
Viciile ascunse sunt niste deficiențe calitative ale bunului, care la o verificare normală și atentă nu ar fi putut fi descoperite și care determină ca bunul să nu poată fi întrebuințat potrivit destinatiei sale.
Problema gandacilor se rezolva cu dezinsectie, iar a vecinilor cu o discuție sau o reclamație la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rogsa-mi explicati ,intr-un contrct de vinzare cumparare apartament ... floreanilie floreanilie va rogsa-mi explicati ,intr-un contrct de vinzare cumparare apartament ce inseamna urmatoarea fraza _subsemnata cumparatoare,cumpar ca bun propriu imobilul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare proiect casa- cum sa actionez? sesa224195 sesa224195 Acum 2 ani am cumparat o casa P+1 noua de la un particular. Imediat au inceput sa apara crapaturi si fisuri atit la pereti, cit si in grinzile de rezistenta. ... (vezi toată discuția)