avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Incalcarea ordinii si linistii publice in mod repetat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Incalcarea ordinii si linistii publice in mod repetat

In fata blocului meu vin zilnic grupuri de 5, 7, 10 tineri si se opresc in parcarea din fata blocului. Acestia vin in special la cele doua magazine din zona pentru a cumpara diferite produse, pe care apoi le consuma in fata magazinelor. Dupa repetate randuri in care le-am atras atentia sa nu mai faca galagie si mizerie, dupa ce am vorbit cu proprietara magazinului din blocul meu, spunandu-i ca magazinul alimentar nu este terasa si nu ar trebui sa lase clientii sa consume produsele cumparate pe treptele magazinului, acestia au fost indemnati sa mearga 5 metri mai incolo, cat sa nu se poata reprosa ca stau in fata magazinului. Aceste grupuri vin zilnic de trei-patru ori, fac galagie, mizerie, iar daca li se atrage atentia sa plece injura si ameninta. Mie, personal, mi se asaza pe masina, am fost amenintata ca imi vor sparge geamurile sau imi vor da cu oua in geamuri. Este o situatie extrem de neplacuta, sunt extrem de agresivi verbal! Am sunat la politia locala de nenumarate ori, dar acestia intervin tarziu. De cate ori vine Jandarmeria sau Politia pentru a verifica respectarea regulilor starii de urgenta, acestia sunt informati, in prealabil, de cele mai ulte ori plecand pana ajung echipajele. Nu poarta masti de protectie, iar daca vrei sa iesi din parcare, de cele mai multe ori trebuie sa treci prin, sau pe langa aceste grupuri. Magazinele din cele doua blocuri vand in continuare tigari la fir, acesta fiind unul din motivele pentru care acestia vin la magazinul din blocul meu. Situatia devine cu atat mai neplacuta cu cat se apropie sezonul cald si nu poti sta in casa cu geamurile deschise de galagia pe care o auzi de afara. Locuiesc la etajul 1 si mi s-au urcat o data pe balcon, furandu-mi doua jardiniere de flori. In urma acestui incident am montat un sistem de supraveghere. De atunci il folosesc si pentru a surprinde acest grup. Pot folosi imaginile surprinse si cui as putea sa ma adresez? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
cristinahogye, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinahogye , utilizator 18:27, 2 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, le puteti folosi.
Formulati o plangere scrisa la politie si atasati filmarea.
De asemenea puteti reclama magazinul la:
-Directia de sanatate publica ca vinde alcool care se consuma pe loc fara sa fie autorizat in acest sens. Consumatorii urineaza de obicei langa bloc si miroase.
-ANAF daca nu elibereaza bon.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupuri de femei ,majoritatea pe care trebuie sa le suport zilnic pe banca din fata intrari in scara blocului sub geamurile mele ContSters414820 ContSters414820 Zilnic in fata intrarii in scara in jurul si pe banca montata acolo de locatari blocului pe domeniul primariei,sr formeaza grupuri de vecine de scara ,de bloc ... (vezi toată discuția)
Desfiintare/relocare loc de joaca krmen91 krmen91 Buna, as avea nevoie de niste sfaturi/indrumari. Locuiesc in Baia Mare, intr-un bloc, la parter si in spatele blocului, pe partea unde am eu geamurile s-a ... (vezi toată discuția)