avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plângere, sesizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plângere, sesizare

Bună seara, as dori și eu o informație. În fața blocului nostru zilnic se adună mai mulți cetățeni care vin la magazinul ce se află peste drum de blocul nostru, comnsumă alcool , fac gălăgie, dau drumul la muzica tare in masini , posibil sa consume și alte substanțe ilegale până dimineața la ora 3 . Am dori sa știm unde putem sa facem sesizare pentru aceasta problema și dacă trebuie sa fie nominală sau sunt suficiente doar semnăturile locatarilor. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gita90 , utilizator 22:24, 24 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati politia locala.
Mulțumesc. Așa vom face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi straini adimanea adimanea Buna seara. In blocul nostru un proprietar a inchiriat apartamentul de 4 camere unor tineri din Spania sustinand ca sunt studenti. In primul rand as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cum ne readucem linistea scapand de spatiul comercial amenajat la parterul blocului cristian2702 cristian2702 Buna ziua, Va rugam sa ne sfatuiti cum putem retrage autorizatia de functionare a unui magazin gen alimentara, care functioneaza la parterul scarii noastre de ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi noaptea veronik veronik Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-un bloc din sect 5, cartier Rahova. In apartamentul de sub cel unde locuiesc eu, stau tot cu chirie 2 baieti, studenti ... (vezi toată discuția)