Bună ziua! Am o autorizație pentru modificare casa parțial cu destinație cabinete medicale și restul cu amenajare plus mansardat. Am anunțat începerea lucrărilor excat cu doua zile înaintea instituirii stării de urgență, dar nu am început. În acest timp m-am mai gândit și nu mai vreau mansardare, doar modificare destinatie(cabinete medicale) și amenajare (varuire, patchetare) în rest. Vreau sa întreb dacă este nevoie sa refac autorizația sau e suficienta o dispoziție de șantier? Mai trebuie sa anunț ISC din nou? Sau primăria?
Multumesc!
Bună ziua.
Dacă renunțați la a mai realiza mansarda, va trebui sa obțineți o noua Autorizație de construire dacă cea inițială e în termen. Noua autorizație o puteți cere cu titlul de modificare tema de proiectare pentru..... Tutlul din cea inițială. La aceasta avizele initiale se păstrează și nu trebuie altele.
Nu se poate cu Dispoziție de santier, deoarece se modifica POT, CUT, regim de înălțime etc... Și aceste modificări nu pot fi făcute doar cu Dispoziție de Șantier. Trebuie o noua Autorizație cum v am spus mai sus.
E bine ca a-ți întrebat, deoarece sunt mulți care emit Dispoziții de santier cu încălcarea Legii și apoi nu pot întra în legalitate.