avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde/ cum se depun cererile de recuperare a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde/ cum se depun cererile de recuperare a sumelorpentru CSC (concediu supraveghere copil)?

Buna ziua,
Inteleg ca AJOFM-urile primesc aceste documente, in format electronic, dar la Prahova nu exista nimic in acest sens pe site, iar la telefon nu raspunde nimeni.
Exista vreun portal (cum este de ex aici.gov. ptr Somaj tehnic) ?
Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 3 Mai 2020
Ati incercat la ajofm@ph.anofm.ro
Buna ziua,
Sincer nu, fiindca e o simpla adresa de email, si banuiesc ca nu iti confirma automat depunerea documentelor. Ca atare, nu as avea nicio siguranta ca ce am trimis e fie corect, fie primit si inregistrat. Ma asteptam sa existe o platforma, cumva... Dar maine o iau de la capat cu telefoanele la ei :(.
Multumesc oricum, si apreciez promptitudinea raspunsului chiarsi in zile de repaus.
Sesizati Ministerul Muncii, atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! În perioada 23 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022 ... alextihanov48 alextihanov48 Bună seara! În perioada 23 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022 am fost plecat în Marea Britanie împreună cu prietena mea și sora acesteia. Cu 24h înainte ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)