avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna seara. Eu am facut un contract de intretinere cu bunicii in 2013.Bunicul a decedat de 3 ani iar bunica acuma de cand este problema asta in lume cu covidul ca incerc sa o protejez tot zice ca ma sterge jos de pe contract la asistență socială este totul în regulă vine de 3 ori pe an vede ca se face in apartament condițiile bune si tot ce trebuie o întreabă dacă este bine zice ca da...dar totusi ma neindumereste faptul acesta cu bunica ca tot aia zice daca ar fi cazul sa ma sterge care ar fi procedurile?cum trebuie să procedez?eu daca bunicul a murit am partea mea care mi se cuvine?(jumătatea lui). Va multumesc si va rog frumos sa imi răspundeți la intrebari.
Bătrânii sunt dificili și usor de manipulat de alți binevoitori rude,vecini etc.Bunica nu va poate "sterge"decat daca ar demara un proces în rezolutiunea contractului dovedind că nu o îngrijiți conform obligației din contract.Pastrati bonuri pt alimente,medicamente,plata facturilor curente etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie, act de vanzare cumparare sau contract de intretinere? alexandrapopescu1989 alexandrapopescu1989 Bunica doreste sa treaca apartamentul proprietate personala pe numele meu, insa ar dori o clauza contractuala prin care sa ma oblig sa am grija de dumneaei. ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ale2012 ale2012 buna ziua eu cu bunici am facut unn contract de intretinere pt apartament la care el cand am facuto a zis k nu ii trebuie nimica dar acuma dupa 4 luni nu ii vb ... (vezi toată discuția)
Probleme uzul fruct laura_lupu2002 laura_lupu2002 Bunicii sotului ne-au facut act de vanzare cumparare pentru o suprafata de 200 mp,cu clauza de intretinere ajutor in gospodarie, etc. Bunica a murit acum 2 ... (vezi toată discuția)