avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de autor

Buna ziua! De ceva vreme lucrez la niste poezii pentru cei mici si materiale de lucru. Am postat cateva, dar din pacate multe persoane îmi iau materialele/poeziile, îmi sterg numele si îsi trec numele lor sau le folosesc în diferite scopuri. Multe persoane îmi cer materialele pentru a lucra cu cei mici, dar nesimtirile unora, ma fac sa nu le mai postez/dau. Ce pot face? Cineva mi-a mai spus despre dreptul de autor, dar nu stiu pasii, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Copyright - harta ContSters118276 ContSters118276 Buna ziua, Acum ceva timp am creat o aplicatie online de la zero (o harta - comerciala - cu firmele din orasul meu). Problema este ca in ultimul timp tot ... (vezi toată discuția)
Cumparare cursuri fara chitanta alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! Am achizitionat de curand cateva cursuri pentru examenul de titularizare de la un centru de meditatii din targoviste.Recent le-am incarcat pe un ... (vezi toată discuția)
Contare materiale andy.m.i. andy.m.i. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Prestez servicii de instalari servicii net, iar la materialele primite de la beneficiarul lucrarilor mai cumpar eu ... (vezi toată discuția)