avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna ziua. am trei probleme
1. am incheiat divortul si am repus pe rol partajul. la partaj am un credit de 20.000 euro facut la banca in care eu sunt platitor iar sotul coplatitor. doresc sa stiu daca am vreo sansa sa obtin partajarea acestui credit de 50/50 in conditiile in care sotul meu nu vine la partaj si nici nu imi poate achita jumate din credit lunar asa cum se procedeaza. ce pot face.
2. singurul bun am meu este casa, daca trec casa pe numele mamei si nu mai platesc rata sunt trasa la raspundere cumva ? rata este de 1400 ron si salariul meu de 1800 ron. parintii nu ma mai pot ajuta iar pe cei de la banca spun ca nu ii intereseaza reesalonarea si nici nu pot face nimic.
3. divortul si partajul au fost trecute anul trecut in actele depuse la judecatorie, taxa de timbru pe care o voi plati este cea de anul trecut sau cea de 3% care este valabila de anul acesta ?
va multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
sasha25, utilizator
Cel mai recent răspuns: sasha25 , utilizator 12:30, 14 Decembrie 2009
buna ziua .
fiecare avocat are propriile onorarii .
dar sa stiti totusi ca un proces de partaj nu este unul asa de usor si recomandata ar fii sa aveti avocat.
alegerea va apartine oricum B-)
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. spuneti-mi totusi ce as putea sa-i spun avocatei sau cum sa ma sfatuiesc cu dansa sa fac ca acest imprumut sa fie solidar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj doinatautan doinatautan Bună ziua! În situaţia în care doi soţi divorţează şi singurul bun comun este o casă pentru construcţia căreia a fost necesar un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)
Contributia financiara a fiecarui sot -importanta la partaj? viorica71 viorica71 Suntem in divort si,probabil va urma partajul,sotul meu ridicand tot mai multe pretentii nu se intrevad sanse pt o intelegere amiabila. Din cei 7 ani de ... (vezi toată discuția)