avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj din Franța in Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj din Franța in Romania

Buna ziua.
In acest moment sunt rămasă /blocata intr-o comuna din Franța, unde venisem pentru un interviu in vederes angajarii. .Am depus dosar de somaj si formularul european U1 din 18 martie 2020.. Inca nu am primit indemnizația, care ar trebui sa fie pana in noiembrie 2020.
Vreau sa ma întorc in tara, la familie
. Pot beneficia de acest drept in Romania pana in noiembrie???. Aici nu-mi permit să mai rămân.....de doua luni sunt blocată într-o comuna .. . rezerva financiara s-a subtiat considerabil. Am familie monoparentala, iar copilul de 15 ani este ramas cu bunica( materna)
Mulțumesc mult.

Alte discuții în legătură

Am lucrat in franta 7 ani si acum am ramas fara serviciu, am ... Coicea.daniel Coicea.daniel Am lucrat in franta 7 ani si acum am ramas fara serviciu, am solicitat ajutor de somaj in romania deoarece aici am domiciliu. In franta am avut contract pe ... (vezi toată discuția)
Somaj, asigurari sociale si indemnizatie de crestera a copilului gabriela1908 gabriela1908 Buna ziua, Am lucrat in Regatul Unit cu contract pe perioada determinata 6-7luni/an in ultimii 7ani.in luna octombrie 2015 am terminat contractul si am ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal cristinici cristinici Am intrat in somaj in iulie anul trecut,si ar trebui sa beneficiez de el pana in aprilie anul acesta.Insa in martie voi intra in prenatal,si voi intrerupe ... (vezi toată discuția)