avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrarea in somaj dupa concediu ptr cresterea si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrarea in somaj dupa concediu ptr cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani

Este legal ca la intoarcerea din concediul ptr cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani sa i se dea instiintarea de intrare in somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:52, 14 Decembrie 2009
Da, in baza art. 65(1) din Codul muncii - concediere individuala, sau art. 66 - concediere colectiva
Da, se poate sa fiti concediata daca locul de munca ocupat de dvs. afost desfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare, preaviz, concediere, somaj DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua, as avea si eu o mare problema. Am discutat cu cei de la firma in cadrul careia am lucrat pana sa intru in concediul de crestere copil si am ... (vezi toată discuția)
Am drept de somaj , este obligata societatea sa ma dea in somaj? ContSters80411 ContSters80411 sunt angajata a unei mici fabrici de confectii care are ca profil de activitate confectionarea articolelor de imbracaminte pentru copii pentru export dar in ... (vezi toată discuția)
Revenire cu probleme din ccc Andu_Cata Andu_Cata Buna ziua, Sunt in concediul pentru cresterea si ingrijirea caopilului in varsta de pana la 2 ani. Pe postul meu a fost initial angajata o persoana pe ... (vezi toată discuția)