avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ma pot intoarce in tara pe perioada starii de urgenta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ma pot intoarce in tara pe perioada starii de urgenta in Romania?

Buna ziua.

Inca inainte de a incepe pandemia de COVID-19, mi-am luat un bilet de avion sa ajung din Regatul Unit al Marii Britanii in Romania, pentru data de 25 mai 2020 (definitiv, nu in scop turistic sau vacanta).

In conditiile acestea, daca starea de urgenta se va prelungi, iar biletul de avion va ramane valabil pentru data de mai sus, voi putea intra in tara? Mentionez ca voi accepta conditiile de carantina sau autoizolare impuse.

De asemenea, ce cadre legale mi se aplica? As dori sa fiu informat cat se poate de bine.

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
Laurentiu1222, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:56, 4 Mai 2020
Va puteti intoarce, daca zborul mai e valabil. Insa dupa 15 mai e foarte posibil sa se schimbe cadrul legal in Romania, e prea devreme sa cereti lamuriri. La momentul actual da, ati fi obligat sa intrati in carantina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)