avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori în custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori în custodie comuna

Buna ziua!Sunt mama a 2 copii care au domiciliul la mine dar am custodie comuna cu tatăl.El este in Germania unde lucrează.
Intrebarea Pe care o am este următoarea:daca eu merg cu copiii sa lucrez cu contract in Germania cu acordul lui ce drepturi si ce obligații avem fiecare acolo?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:06, 4 Mai 2020
Buna ziua,
In romania avetidrepturile si obligatiile pe care le stiti.
Pentru situatia din germania va sfatuiesc sa intrebati un avocat german

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziuabam si eu o intrebare eu am sub custodia mea 2 minori ... Marianaciulica278@gmail.com Marianaciulica278@gmail.com Buna ziua am si eu o intrebare eu am sub custodia mea 2 minori doar ca avem custodie comuna cu domiciuliul la mine,mama si asi dori sa plec cu copii in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori aflati in strainatate BARSAN L. BARSAN L. impreuna cu familia am hotarat sa ne stabilim in urma cu un an pe teritoriul statului German. Impreuna avem doi copii minori in varsta de 12 si 9 ani care sunt ... (vezi toată discuția)
Custodia minorilor Trandafirul Trandafirul Bună ziua, sunt o româncă căsătorită acum 8 ani în România cu un român, avem doi copii mici care s-au născut în Italia pentru că am trăit acolo 10 ... (vezi toată discuția)