avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Obligatia politei de asigurare PAD ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Obligatia politei de asigurare PAD ?

Buna ziua
De ani de zile mi-am asigurat casa cu o asigurare extinsa Armonia de la Alliance Tiriac. Cum aceasta imi expira zilele urmatoare si trebuie sa-mi fac alta, m-am interesat la asiguratorul meu si am aflat ca Tiriac a desfiintat vechiul tip de asigurare ( ca sa poata de fapt mari primele de asigurarae) si din acest an va fi alt tip, mai scumpa, structurata pe pachete . In mod obligatoriu, cu toate ca aveam o asigurare extinsa , statul ( talharul nr. 1 ) ma obliga sa fac si o asigurare PAD ! Si intreb acum, pentru ca din cate stiu populatia nu prea le-a facut, daca imi pot face o asigurare facultativa , ca si pana acum, dar sa nu mai fac si PAD ? Pana acum, companiile de asiguari nu aveau voie sa-ti faca asigurare facultativa, decat daca face-ai si Pad ! S-a schimbat ceva ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:24, 4 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s-a schimbat nimic. Emiterea politei de asigurare facultativa pt locuinta este conditionata de emiterea politei PAD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casa Iuliuca Iuliuca La ce companie sa fac asigurarea locuintei (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie locuinta ContSters138306 ContSters138306 Am inteles ca din PAID fac parte 13 firme asiguratoare. Le-am gasit listate pe diverse pagini de internet. OK. Ce nu imi este clar este urmatorul lucru. Am ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie, asigurarea pad xenia_mn xenia_mn In 2009 mi am cumparat un apartament , l am asigurat prin Allianz Tiriac; , cand mi au cerut sa fac si asigurare PAD am facut ! Tot la Allianz Tiriac am ... (vezi toată discuția)