avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ANPIS refuza sa plateasca ajutorul Covid, sub diferite ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ANPIS refuza sa plateasca ajutorul Covid, sub diferite pretexte. Unde ii pot reclama?

ANPIS sector 5 refuza sa imi plateasca ajutorul Covid sub diverse pretexte stupide.
Unde pot sa reclam aceasta ilegalitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 4 Mai 2020
La Ministerul Muncii sau la Corpul de Control al Guvernului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama o ilegalitate legata de acordarea unui handicap/ajutor? Vlad123 Vlad123 Salutari, Unde pot reclama o ilegalitate legata de acordarea unui handicap/ajutor in Drobeta Turnu Severin? Din cate am citit pe internet la centrul de ... (vezi toată discuția)
Am fost concediata si patronul nu vrea sa-mi plateasca salariul , ce fac ? maia-69 maia-69 in urma concedierii , patronul refuza sa-mi plateasca drepturile salariale cuvenite, invocand diverse pretexte. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Problema acordare chirie sgp cata85 cata85 Buna ziua De curand am intrat in concediul de crestere al copilului Locuind cu chirie mi-am facut dosar iar dupa 4 luni m-am trezit cu refuzul unitati de ... (vezi toată discuția)