avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Info Ordonanta Militara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Info Ordonanta Militara

Salut! Intrebarea mea este daca eu cu iubita mea am fost in izolare la mine acasa timp de 2 luni, ne putem deplasa cu masina mea personala pana la bunica ei ce face parte dintr-o alta localitate pentru a-i duce cumparaturi, bineinteles in conditiile de distantare sociala fata de dansa?
Va multumesc!
Daca da, ce va trebui sa scriem pe declaratii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:28, 5 Mai 2020
Conform ordonanței militare doar unul dintre voi va puteti deplasa.

Si.mie imi pare absurd dar asa se considera...
Probabil ca logica ar fi aceea că unul.singur ar fi suficient ca sa faca acest lucru dar tot criticabila rămâne situația...
Pot exista discuții lungi pe această temă dar...probabil ca doar la instanța ar ajuta discuțiile...
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanțele militare suspenda programul de vizita minori? liviu333 liviu333 Va salut avocatnet.ro!! Va contactez cu rugămintea de a clarifica o problema: În aceasta perioada când se aplica ordonanțe militare, și mai exact ... (vezi toată discuția)
Insistentele politistilor, amenintari,intimidari feldi feldi Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca puteti macar sa ma sfatuiti cum ar trbui sa procedez. De curand am mers cu iubitul meu in Craiova pentru a cumpara o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, m-am despărțit de iubita mea cam de 3 săptămâni, ... Ovidiu 85 Ovidiu 85 Bună ziua, m-am despărțit de iubita mea cam de 3 săptămâni, am avut o relație frumoasă timp de 6 luni de zile foarte frumoasă pot zice, acum nu știu ... (vezi toată discuția)