avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie de la o firma de asigurari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie de la o firma de asigurari

Buna,

Daca puteti, va rog frumos sa imi spuneti daca exista o perioada maxima in care o firma trebuie sa returneze banii catre clienti din momentul in care au primit solicitarea de returnare a banilor (daca exista asa ceva).

Problema ar fi foarte lunga, asa ca o sa va spun doar ultima parte. Firma de asigurari de viata la care am avut eu asigurarea de viata si-a dat seama ca mi-au ramas datori cu o anumita suma de bani dupa ce mi-am rascumparat asigurarea inainte de termen. Le-am trimis toate documentele de care au avut nevoie pe adresa de e-mail si ei au uitat sa mai returneze banii (de atunci a trecut cam o luna).

Daca exista o perioada maxima in care ei trebuie sa returneze banii, ce as putea eu sa fac daca ei nu returneaza banii? Unde sa depun reclamatie? La ANPC sau la ASF? Sau ii pot recupera doar daca ii dau in judecata?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Returnare bani asigurare viatza gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Din februarie 2007 detin o polita de asigurare de viatza la AIG life si astazi am sunat sa renunt ... (vezi toată discuția)
Reclamatie anpc, bani returnati dar nu si produsele ivape ivape buna ziua, Detin un magazin online. In urma reclamatiei catre ANPC din partea unui client,s-a dispus restituirea banilor. I-am restituit banii dar acesta ... (vezi toată discuția)
Abuzuri din partea unei firme de recuperari creante kalasnikov1 kalasnikov1 Incep prin a va pune cateva intrebari: 1. La ce adresa de e-mail pot depune o reclamatie la ANPC Bucuresti? In urma cu cateva luni am mai trimis o reclamatie ... (vezi toată discuția)