avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de odihna vs Cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de odihna vs Cic

Buna dimineata, am o nedumerire va rog...De pe 1 pe 30 aprilie am fpst in concediu de risc maternal insa am nascut pe data de 23 aprilie...!M-au sunat cei de la munca sa-mi spuna ca nu stiu cum sa faca pontajul pentru luna aprilie si ca mai am vreo 7 zile de concediu pe care le vor pune de pe data de 1 Mai. Intrebarea mea este afecteaza in vreun fel concediu de risc maternal de dupa nastere si concediu de odihna faptul ca eu o sa depun dosarul pentru indemnizatie crestere copil? Ar trebui sa merg sa schimb concediul de risc pana pe 23? Sau sa renunt la concediu de odihna? Mentionez faptul ca nu indeplinesc conditiile necesare pentru a cere postnatal intrucat nu am cotizat destul in Romania... Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)