avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanța nr 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanța nr 3

Au voie sa circule cu mașina mai mult de 3 persoane pentru a merge la serviciu?
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Lili34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:43, 5 Mai 2020
Eu am inteles din spusele ministrului MAI ca da si ca reglementarea se aplica doar cand esti in aer liber ( pe strada, in parc...).
Vedeti intrebarile si raspunsurile date de MAI legate de diferite aspecte ale acestor ordonante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Legalitate parcari atim atim Cat de legale sunt parcarile platite si rezervate din fata blocului, parcari care aduc doar certuri si daune locatarilor. Totul din dorinta primariei de a ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmpla dacă merg printr-o țara precum germania cu o mașina care nu mai are dreptul sa circule pe acolo? Mihaela_Alexandra999 Mihaela_Alexandra999 Recent am traversat Germania cu mașina personală și la un moment dat mi-a fost inspectată mașina de catre poliție intr-o parcare. A trebuit sa merg cu ei ... (vezi toată discuția)