avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal și prenatal având 2 joburi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal și prenatal având 2 joburi

Bună ziua! Sunt angajata la 2 firme diferite la fiecare având CIM. Un job 8h/zi ca tehnician dentar și al 2-lea job ca și coordonator de transport cu 2h/zi. De la firma la care lucrez ca tehnician dentar am solicitat concediu de risc maternal (stat pe scaun în poziție vicioasa timp îndelungat, naveta, lucru cu lichide biologice etc) care mi s-a aprobat. La cel de-al 2-lea job lucrez de acasă și nu am riscuri și nu am solicitat concediu de risc. Întrebarea mea este: trebuie sa solicit risc maternal de la ambele joburi sau pot sa lucrez în continuare la al 2-lea job la care lucrez de acasă și nu am riscuri? Mai am o nelămurire, după o luna de concediu de risc maternal, având 29 de săptămâni de sarcina mi sa dat concediu prenatal și as vrea sa știu dacă acesta trebuie obligatoriu sa îl depun la ambele firme? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Angajata la 2 joburi si concediul de risc maternal ilina2017 ilina2017 Buna ziua, Dacă sunt angajată cu norma intreaga la job1 si momentan sunt in risc maternal, si la job 2 lucrez part-time sunt obligată să intru si aici in ... (vezi toată discuția)
2 joburi- concediu de risc maternal Giovi Ana Giovi Ana Buna ziua! Sunt insarcinata in 13 saptamani si inca de la inceput am întâmpinat probleme cu sarcina, care au presupus acordarea concediului medical și ... (vezi toată discuția)
Pot intra in concediu de risc maternal la ambi angajatori daca am rapoarte diferite? Amonim Amonim Buna ziua, am doua joburi unul full time altul part-time, cel de part-time e mai bine platit, chiar daca e job secundar, sunt insarcinata si la cel full Time ... (vezi toată discuția)