avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in concediu de risc maternal la ambi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in concediu de risc maternal la ambi angajatori daca am rapoarte diferite?

Buna ziua, am doua joburi unul full time altul part-time, cel de part-time e mai bine platit, chiar daca e job secundar, sunt insarcinata si la cel full Time mi-se aproba concediul de risc maternal de catre medicina muncii iar la cel part-time se respinge , avand 2 rapoarte diferite emise de medicina muncii (unul accepta riscul maternal / celalalat spune ca nu exista riscuri maternale la locul de munca) pot beneficia de concediu de risc maternal la ambi angajatori in baza certificatului medical eliberat in baza raportului de la jobul full-time?
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
Amonim, utilizator
Cel mai recent răspuns: Amonim , utilizator 13:29, 2 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, la fiecare loc de munca va trebui sa aveti un astfel de raport....
Si se poate intra la un loc de munca in concediu de risc iar la altul nu? Eu doresc sa duc certificatul medical de concediu la ambele firme.

Cornel Vasile a scris:

Nu, la fiecare loc de munca va trebui sa aveti un astfel de raport....

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate ... Constituie contravenție desfășurarea de către persoanele asigurate care se află în două sau mai multe situații prevăzute la art. 1 alin. (1) lit. A și B din OUG 158/2005 de activități în baza cărora se obțin venituri din salarii sau asimilate salariilor, astfel cum acestea sunt prevăzute în Codul fiscal, în perioada în care beneficiază de concedii medicale și indemnizații de asigurări sociale de sănătate, prevăzute de prezenta ordonanță de urgență.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez in in 2 locuri. un loc cu 8 ore de cativa ... Cristinaa23 Cristinaa23 Bună ziua. Lucrez in in 2 locuri. Un loc cu 8 ore de cativa ani si un loc part-time din decembrie, de aprox 3 luni de zile. Inainte sa ma angajez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Andibobo84 Andibobo84 Buna ziua, am citit si am recitit legile si oug privind concediu de risc maternal si nu am gasit nici unde o precizare cu privire la locul de munca dublu. Eu ... (vezi toată discuția)