avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua. Dacă am contract de intretinere cu bunicii și bunicul a decedat trebuie să măi fac succesiune? Va multumesc
Bună ziua!
Da este impetuos necesara dezbaterea succesiunii!

camelia2012 a scris:

Buna ziua. Dacă am contract de intretinere cu bunicii și bunicul a decedat trebuie să măi fac succesiune? Va multumesc

Nu am înțeles. Este importanta? Cum procedez? La notar sau la cadastru?

Avocat Popescu Radu Cătălin a scris:

Bună ziua!

camelia2012 a scris:

Este necesară, dezbaterea succesiunii, aceasta o faceti la notarul public.

camelia2012 a scris:

Nu am înțeles. Este importanta? Cum procedez? La notar sau la cadastru?

Avocat Popescu Radu Cătălin a scris:

Bună ziua!

camelia2012 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un titlu de proprietate geokan geokan hello from athens. Bunicul meu a murit in 2008 si stiam ca are niste proprietatii in Buzau.In urma decesului bunica mea nu a facut nimic doar ca mi-a aratat ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magnifiq magnifiq Buna ziua, Am o casa la tara construita de bunicii mei ei fiind decedati,intrebarea mea ar fii ce pasi trebuie sa urmez ca sa o trec pe numele meu sau al ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)