avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi primite tarziu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi primite tarziu

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot contabiliza facturi pe care le-am primit anul acesta, dar au fost emise anul trecut?
Cel mai recent răspuns: krisztina , utilizator 11:43, 14 Decembrie 2009
anul trecut :
%=408
6xx, 3xx
4428
anul acesta :
408=4011
4011=512
4426=4428

asta daca anul trecut ati stiut de existenta acelor facturi

daca nu , cu semnatura de primire pe exemplarul care ramine la dvs , ca sa se vada clar data primirii, se va inregistra ca orice factura normala ; e discutabil modul de completare a declar 394, daca sinteti platitor de tva si influenta asupra profitului anului trecut , daca avem valori mari

Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
Magda Staicu, Consultant fiscal
Multumesc,
Nu am stiut de existenta facturilor, ele sunt de prestari servicii. Nu sunt valori mari, dar presupun ca nu pot deduce TVA-ul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma mona_genes mona_genes Buna dimineata ! Cum inregistrez o factura proforma .Ce nota contabila fac atunci cand vine factura normala ? (vezi toată discuția)
Inregistrare papetarie si alte mat.consumabile deutz deutz Pentru aprovizionarile de papetarie si alte mat.cons. gen : dosare, hartie copiator, nir-uri, registre casa, role casa marcat..etc) mai trebuie facut NIR sau ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea tva/ului neaprobat la ramburs?? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua.Asi vrea sa intreb si eu, cum trebuie sa inregistrez in contabilitate TVA-ul de ramburs neaprobat. Adica ca sa fiu mai inteleasa: - Am avut un ... (vezi toată discuția)