avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martori necitati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martori necitati

Vin cu urmatoarea întrebare :de ce in urma unei sesizări făcută la poliție sunt citați martorii doar dintr o singura parte si din cealaltă nu.Ce pot face in acest sens
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca urmeaza a fi audiati si ceilalti martori daca se va admite aceasta proba.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au cunoştinţă despre fapte sau împrejurări de fapt care constituie probă în cauza penală si i-ati indicat in plangere sau in cererea de probe, o sa fie citati.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea de a fi ascultat în calitate de martor blondul72 blondul72 Organul de cercetare penală al poliției judiciare (polițistul) poate fi ascultat în calitate de martor cu privire la îndeplinirea unui act de urmărire ... (vezi toată discuția)
Citatie politie plangere penala - procedura garson garson Buna ziua, Doresc sa stiu cum sa procedez cand sunt chemat la politie ca am depusa o plangere penala. Am avut o altercatie verbala cu cineva intro seara in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept/fara dovezi ContSters336896 ContSters336896 Buna seara, Acum 2 ani si un pic am fost in vizita la iubita mea, care locuia cu alte 3 fete in apartament( fiecare din ele cu iubitii lor care isi faceau ... (vezi toată discuția)